Tarnaveni Cycling deschide scoala de pedalat

Ne propunem sa gasim tinere sperante pentru ciclismul romanesc si sa realizam o echipa de copii si juniori care sa ne reprezinte la competitiile nationale si internationale.
Pentru inceput o sa facem inscrieri pentru toti copii indiferent de varsta, care stiu deja sa pedaleze, important de stiut, este faptul, ca in aceste sesiuni de antrenament nu facem initiere de la zero.
Grupele de antrenament o sa le facem in functie de numarul copiilor inscrisi si varsta lor.
Sesiunile de antrenament o sa se desfasoare de doua ori pe saptamana, in zilele de luni si joi, o sesiune dureaza o ora, iar ora de intalnire o sa fie ora 17:00.

Pornim la treaba in 21 Martie 2016.
Sesiunile o sa cuprinda, tura cu bicicleta offroad, initiere in mecanica si intretinerea bicicletei, sesiuni de tactica si strategie, educatie alimentara si nutritive, educatie si prevenire rutiera si alte activitati extra sportive.
In primul an de activitate al Scolii de Pedalat, ne dorim sa inchegam un grup de copii talentati, care sa creasca intr-un mediu curat si sanatos, iar in urmatorii ani sa atacam podiumurile nationale si internationale ale competitiilor de ciclism.
Pentru toti cei care nu stiu sa pedaleze si vor sa invete, o sa realizam cursuri separate de initiere, in alte zile!
Echipa noastra este formata din oameni tineri, foarte pasionati si cunoscatori ai fenomenului.

Alin Moldovan – Instructor
Ovidiu Coman – Insctructor
Cosmin Morar – Instructor Mecanic
Pentru informatii si inscrieri va stam la dispozitie!
Telefon: 0744 337 932
E-mail: contact@tarnavenicycling.ro

Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra!