Povestea Tarnaveni Cycling in cateva cuvinte.

In primavara anului 2012 a inceput povestea Tarnaveni Cycling, cand am organizat prima tura cu bicicleta, pe o distanta de 100km, fiind primul eveniment de acest gen din urbe. L-am promovat pe retelele de socializare cu o saptamana inainte, iar spre surprinderea noastra ne-am strans 25 de biciclisti, neasteptat de multi pentru prima tura.
Acest eveniment reusit, ne-a dat incredere si am inceput sa organizam mai multe evenimente si ture cu bicicleta, la inceput o data la doua saptamani, iar dupa un timp unul sau doua evenimente pe saptamana.

La o ,,Clasica de Vineri,, ( o tura usoara pe care o faceam in fiecare zi de vineri seara ), am adunat 75 de biciclisti, cel mai mare numar de ciclisti aflati in plutonul nostru de pana atunci, de precizat este faptul ca toti au fost din Tarnaveni sau zonele limitrofe.

Alexandru Vig

Alexandru Vig

Alin Moldovan

Alin Moldovan

Daca vrei sanatate, fericire si bogatie, primul pas este sa arunci ceasul desteptator pe geam.

Cosmin Morar

Cosmin Morar

We believe in bikes.

Evenimentele organizate de noi au continuat pana in prezent, culminand cu prima editie a Maratonului Tarnavei, un mare pas facut de noi in organizarea de evenimente pe plan national.

Pe langa organizarea de evenimenet sportive, am organizat si actiuni extra sportive:

  • de caritate – ,,Ciclo Mosul 2014-2015,,
  •  actiuni de prevenire rutiera
  •  actiuni de ecologizare – “Ecologizarea padurii Stejarul 2015
  • am participat si la competitii nationale de Mountain Bike si Sosea obtinand rezultate bune cu ciclistii nostri, dintre ele amintim: “Maratonul Fagetului 2013-2015“, “Turul Municipului Deva 2014-2015“, “TBT Race Viscri 2014-2015“, “Triada MTB Paltinis 2015” si multe altele.

Totusi cel mai important lucru, este formarea unui grup unit, cu aceleasi pasiuni, am inchegat prietenii pe viata, iar impreuna vrem sa realizam multe proiecte frumoase pentru comunitate.

Va asteptam alaturi de noi!

Ovidiu Coman

Ovidiu Coman

The body achieves what the mind believes.

Denisa Oprean

Denisa Oprean

Nu exista pustiu. Exista doar incapacitatea noastra de a umple golul in care traim.

Stelian Meghesan

Stelian Meghesan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!